وبلاگ

معرفی مهارت های اولیه کسب و کار + برای شروع کسب و کار به چه مهارت هایی نیاز داریم ؟

مهارت های اولیه کسب و کار
دیجیتال مارکتینگ مقالات آموزشی

معرفی مهارت های اولیه کسب و کار + برای شروع کسب و کار به چه مهارت هایی نیاز داریم ؟

هر برندی در روزهای ابتدایی فعالیت خود، با این موضوع مهم دست و پنجه نرم می کنند. به عبارتی دیگر، اگر برندها برای شروع فعالیت ابتدایی خود، از برنامه ریزی، هدف گذاری و مهارت های اولیه برخوردار نباشند، در مدت زمان کوتاهی نا امیدی و کلافگی به سراغشان آمده و ضمن عدم کسب درآمد، حتی به مرحله سود دهی و بازده مناسب هم نرسیده و متلاشی خواهند شد. با توجه به اهمیت این موضوع، هر برند نوپایی باید مهارت های اولیه بیزینسی را فرا گرفته و در ادامه کار به بهبود و به روز رسانی آنها بپردازد تا به قولی همیشه آپدیت بوده و حرفه ای عمل کند. در این راستا، برندها می توانند بنابر نیازها و استراتژی هایشان از کمک و حمایت مشاورین کسب و کار و آژانس دیجیتال مارکتینگ سود ببرند. تیم آکادمی دیجیتال مارکتینگ آلند مدیا نیز که در خصوص مهارت های اولیه کسب و کار به برندها و بیزینس ها مشاوره می دهد، در نظر دارد تا 8 مهارت برای شروع کسب و کار را معرفی کرده و آنها را توضیح دهد.

میزان اهمیت مهارت های اولیه کسب و کار

به طور کلی، شروع یک بیزینس، با استرس زیادی همراه است. این موضوع به ویژه برای مهارت هایی که کارآفرینی در آنها وجود دارد، شدت بیشتری خواهد داشت. صاحبان بیزینس به صورت مداوم از خود سوال های متعددی می پرسند که مثلاً برای برند خود چه کارها و فعالیت هایی باید انجام دهم؟ چه استراتژی هایی باید اعمال شود؟ و اینکه چه مهارت هایی را باید فرا بگیرم؟ همه این چالش ها و پرسش ها مهم هستند، اما هیچکدام به اندازه مهارت های اولیه کسب و کار مهم نیستند. زیرا بدون آن، تعیین استراتژی و انجام دیگر فعالیت های مرتبط، امکان پذیر نخواهد بود.

دلیل آن هم عدم وجود دانش و تجربه و همان مهارتی است که یک مدیر، صاحب برند و یا کارآفرین باید تا حد مطلوبی دانسته و آنها را در خصوص فعالیت های تجاری و حوزه ها و بخش های مختلف بیزینس خود استفاده کند. به عبارتی دیگر، انتظار می رود تا افرادی با پوزیشن های شغلی مورد اشاره از اطلاعات پایه و مهارت های اولیه کسب و کار آگاه بوده و بتوانند ضمن پیاده سازی آنها، این گزینه ها را به همکاران و شرکای خود آموزش دهند تا به توسعه و بهبود آینده برند خود کمک نمایند.

معرفی 9 مهارت برای شروع کسب و کار که به آن نیاز دارید

تعهد یک مدیر و صاحب کسب و کار به بیزینس خود، مقوله ای است که وی را در خصوص یادگیری و آموزش گزینه های متعدد و حوزه های مختلفی از حرفه مربوطه، درگیر می کند. این فرد باید 9 مهارت را برای شروع کسب و کار خود فرا بگیرد:

  1. سواد مالی

برای راه اندازی و ماندن در یک کسب و کار، نیاز است تا در برخی از حوزه ها، سواد مالی خود را افزایش داده و به رشد و توسعه آن بپردازید. البته این بدان معنی نیست که در حد یک برنامه ریز مالی و به صورت حرفه ای و جامع، از سطح سواد و دانش برخوردار باشید، اما سطح سواد شما باید در حد گزینه های عملیاتی و اجرایی موارد مالی و مدیریت آن، پیشرفت کرده باشد.

همچنان که بیزینس شما رشد می کند، افراد حرفه ای تری در زمینه مالی را که درک بهتری از بیزینس شما دارند، استخدام می کنید. اما خودتان نیز همچنان در زمینه مالی به آموزش و رشد نیاز خواهید داشت.

باید برنامه ریزی بودجه انجام داده و برای عملکردهای مالی، گزارش تهیه کنید. مضاف بر اینکه، باید قادر باشید تا بخش ها و حوزه هایی را که بر درآمد شما تاثیر می گذارند، شناسایی کنید.

  1. مهارت های موثر مارکتینگ

اینکه چه نوع بیزینسی را شروع می کنید، مهم نیست، اما در خصوص مهارت های اولیه کسب و کار باید موضوع مارکتینگ اهمیت در بیزینس شما بسیار پر اهمیت و مهم باشد. بنابراین، باید فعالیت های بازاریابی متنوع و متعددی را انجام دهید.

به همین دلیل، خودتان باید یک مارکتر باشید تا به جذب مشتری پرداخته و باعث رشد بیزینس شوید. اینکه بتوانید مخاطبین را به خرید محصول و استفاده از سرویس ترغیب کنید، این خود یک مهارت و حرفه مهم است.

از سوی دیگر، دانستن مهارت های اولیه کسب و کار در خصوص مارکتینگ جهت استخدام افراد مناسب و رشد تیمی سازمان، از نیازهای اساسی صاحبان کسب و کار است. شما برای بیزینس خود، حتماً و باید مارکتینگ انجام دهید و اگر به تازگی کار خود را شروع کرده اید، با پروسه ای چالش برانگیز روبرو خواهید شد. اما در صورت استفاده از شیوه های صحیح مارکتینگ، می توانید سرویس، خدمات و بیزینس خود را به افراد بفروشید.

  1. فناوری های مدرن ابزارهای ارتباطی

هر کارفرما و یا کارآفرینی نیاز دارد تا از سیستم های ارتباطی مدرن و پیشرفته سود ببرد. یعنی تلفن همراه هوشمند و لپ تاپ. این دو مورد، بی شک یکی از نیازهای مهم مهارت های اولیه کسب و کار محسوب می شود.

البته این روزها به نظر می رسد که برخورداری از مدرن ترین فناوری های روز، کار چندان آسانی نباشد، اما اگر می خواهید تا کسب و کار خود را با آمادگی کامل شروع کنید، بد نیست تا از جدیدترین تکنولوژی ها آگاه باشید.

برای شناسایی و آگاهی از ابزارهای مدرن موجود در بازار، به میزان لازم زمان بگذارید. اگر بتوانید قدرت فناوری را شناخته و از آن در کسب و کار خود استفاده کنید، فعالیت های شما در بسیاری از حوزه ها آسان تر خواهد شد.

به عنوان مثال، وجود نرم افزارهای پیشرفته مالی و استفاده بهینه و مناسب از فضای سوشال، از جمله راهکارهایی است که در تعاملات با کارمندان خود و مشتریان، به شما کمک می کند و به طور حتم باید از مایکروسافت Word و Excel هم به میزان زیادی استفاده کنید. کلام آخر اینکه، همیشه برای سازگار شدن با فناوری های جدید و پیشرفته، آماده باشید.

 

  1. مهارت های ارتباطی قوی

برای شروع بیزینس و یادگیری مهارت های اولیه کسب و کار، به ارتباطات قوی نیاز دارید. یعنی بدون این مورد، شروع کار امکان پذیر نخواهد بود. ارتباطات را هر برندی می تواند ایجاد کند، اما نمونه قوی آن داستان دیگری خواهد بود.

این موضوع به ویژه برای کارآفرینان با جدیت بیشتری هم دنبال می شود. شما باید با کارمندان خود، مدیران دیگر کسب و کارها، مشتریان و تامین کنندگان خود، در ارتباط باشید و در این پروسه به شفافیت کامل و بیان جزئیات به صورت مختصر و مفید نیاز دارید.

نوع و نحوه ارتباطات مهم نیستند، این مورد می تواند ایمیل، تلفن، چت تصویری و… در نظر گرفته شود. اهمیت ارتباط قوی زمانی مشخص می شود که امکان مذاکره و صحبت با کارفرما و مشتری به صورت رو در رو مهیا نیست.

در مهارت های اولیه کسب و کار، ارتباطات قوی جایگاه ویژه ای دارند. زیرا این موضوع می تواند در ایجاد ارتباط موثر با افرادی که شرحشان رفت، بسیار مفید باشد. دانش در خصوص مهارت های اولیه کسب و کار و موضوع ایجاد ارتباطات، تنها به معنای برون گرا بودن نیست، بلکه انجام صحیح آن ارتباط است که در صورت عدم وجود این موضوع، بیزینس شما به شکست می انجامد.

  1. نگرش مثبت در زمان های استرس زا

در بیزینس شما، احتمال اینکه روزهای خوبی نداشته باشید و شرایط طبق دلخواه شما پیش نرود، بسیار زیاد است. به هر حال گاهی اوقات روی چرخه سودآوری و کسب درآمد حرکت نخواهید بود و این موضوع استرس بالایی را به شما وارد می کند.

در این مواقع است که ممکن است به تعدیل نیرو اقدام کرده و یا قیمت کالاهای خود را افزایش دهید. اگر نگرش مثبت و قوی داشته و این مورد را از ابتدای شروع بیزینس خود، در نظر گرفته باشید، به واقعی یکی از مهارت های اولیه کسب و کار را به خوبی اجرا کرده اید.

  1. کارمندان متعهد و همراه

اینکه بخواهید بیزینس خود را به تنهایی راه اندازی کنید، به هیچ عنوان ایده حرفه ای و درستی نیست. هرچند که در ابتدا اکثر موارد را خودتان باید انجام داده و بسازید، اما فراموش نکنیم که یکی از مهارت های اولیه کسب و کار، جذب کارمندانی است که نسبت به بیزینس شما و انجام امور محوله، تعهد بالایی دارند.

به عبارت دیگر، کارمندان شما باید در تمامی مراحل همراهتان باشند. یک مدیر باهوش، ضمن در نظر گرفتن تمامی جوانب و مسائل جزئی بیزینس خود، مهارت های کارمندان خود را شناسایی کرده و برای رشد و شکوفا سازی این مهارت ها، به آنها فرصت می دهد.

  1. رهبری و مدیریت موثر

اگر یک رهبر قوی نباشید، مدیریت شرکت و کارمندانتان کار آسانی نخواهد بود. بنابراین، به چیزی بیش از مدیریت نیاز دارید. یک رهبر خوب یعنی کسی که بتواند پرسنل خود را به سمتی هدایت کند که بهترین عملکردها را ارائه داده و موثرترین پروسه ها را انجام دهند. اما در این بین باید در زمان مناسب بین تشویق، انگیزه و انتقاد از کارمندانتان، تعادل مناسبی برقرار کنید.

خوشبختانه، رهبری یک مهارت بوده که قابل یادگیری و آموزش است. بنابراین، این گزینه بسیار موثر و تعیین کننده را در بین مهارت های اولیه کسب و کار خود بگنجانید. در این زمینه، آموزش های آنلاین و منابع مختلفی وجود دارند که برای بهبود مقوله رهبری خود می توانید از آنها بهره بگیرید.

  1. مدیریت زمانی قوی

فارغ از نوع کسب و کار و یا بیزینس، مدیریت زمانی به عنوان یکی از اصول مهم مهارت های اولیه کسب و کار محسوب می شود. این مورد از ابتدای شروع بیزینس تا آخرین لحظه ای که پروسه های آن ادامه دارند، باید به خوبی مدیریت شده و اجرا شوند. شاید در ابتدا تصور کنید که انجام تمامی کارها و فعالیت های شرکت، کاری دشوار و سخت باشد، اما اینطور نیست. با مدیریت زمان مناسب، این موارد به خوبی در پروسه های کاری قرار می گیرند.

برای این کار، تنها باید یک جدول زمانبندی شده از کارهای خود تهیه کرده و به عمل کردن به آن، پایبند باشید. مدیریت موثرتر زمانی می تواند به ایجاد فرصت های بیشتر و رشد بیزینس شما بیانجامد. زمان، از ارزش بالایی برخوردار است و اگر از آن به نحو مطلوبی استفاده کنید، کسب و کار شما از منفعت برخوردار خواهد شد.

جمع بندی

هر فردی که به تاسیس یک شرکت و یا راه اندازی کسب و کار اقدام می کند، باید در خصوص حوزه های گوناگون کاری و عملکردی، از اطلاعات پایه برخوردار بوده و به صورت مداوم به بهبود آنها بپردازد. این موضوع با عنوان مهارت های اولیه کسب و کار شناخته می شود. در حال حاضر، مدیران شرکت نوپا می توانند ضمن استفاده از منابع مختلف آموزشی آنلاین و سود بردن از اطلاعات شرکت های فعال در این زمینه، در زمینه های مختلف به افزایش دانش مدیریتی خود بپردازند. در این بین، حضور آژانس دیجیتال مارکتینگ و مشاور کسب و کار، بسیار موثر و کارآمد محسوب می شود. مطلب مهارت های اولیه کسب و کار، توسط تیم آکادمی آلند مدیا تهیه شده است. برای دریافت مشاوره در خصوص موضوعات مطرح شده در این مطلب، می توانید با کارشناسان این تیم در ارتباط باشید.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بایگانی‌ها

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه