وبلاگ

معرفی 6 ایده برای کسب و کار کوچک

ایده کسب و کار کوچک
دیجیتال مارکتینگ مقالات آموزشی

معرفی 6 ایده برای کسب و کار کوچک

ایجاد ایده کسب و کار های کوچک و اجرای آنها، ممکن است کمی سخت و دشوار به نظر برسد. اما با انجام برنامه ریزی های حرفه ای و دنبال کردن آنها، می توانید این مورد را انجام دهید. در این پروسه، گروه های مختلفی را داریم که برخی از آنها بدون برنامه بوده، ولی ایده کسب و کاری در ذهن دارند. گروهی نیز برنامه ریزی مشخصی در دست داشته، اما ایده های مربوطه را ایجاد نکرده اند. تعدادی از افراد هم به موضوعی علاقه داشته و ضمن سرمایه گذاری بر روی آن، مایلند تا ایده مربوطه را پیش ببرند، اما کماکان به دنبال مسیر و برنامه مناسبی برای شروع ایده کسب و کار کوچک خود هستند. با توجه به گزینه های عنوان شده، می توان گفت که اگر افراد از مهارت های کسب و کار برخوردار نباشند، هیچ بیزینسی را هم نمی توانند شروع کنند. بنابراین، باید از تیم و یا آژانس دیجیتال مارکتینگ کمک گرفته تا ما را در کسب مهارت های حرفه ای و مربوطه، راهنمایی کرده و آموزش دهد. در ادامه، تیم آکادمی آلند مدیا به معرفی 6 ایده کسب و کار کوچک پرداخته و هر کدام را به صورت جداگانه بررسی می کند.

 

تعریف کسب و کارهای کوچک

اگر بخواهیم تا در خصوص کسب و کارهای کوچک موجود، تعریف واضحی ارائه کنیم، در اولین مورد باید به محدود بودن تمامی گزینه های مرتبط به آن باید اشاره شود. کسب و کار کوچک، محصولات محدودی داشته و تعداد کارمندان آن هم کم است. البته نه به آن معنا که هر کسب و کار کوچکی، درآمد و سود پایینی داشته باشد. بلکه برعکس، این نوع کسب و کار می تواند پرسود بوده و همیشه در حال کسب سود و درآمد بیشتر باشد. اما یک نکته را نباید فراموش کرد و آن اینکه، این بیزینس های کوچک نمی توانند بزرگ شده و گسترش یابند.

اما از سوی دیگر، باید به این موضوع واقف بود که می توان این بیزینس ها را با رشد و پیشرفت، پرورش داد. به عنوان مثال، تعداد کارمندان بیشتری استخدام کرد و با برنامه ریزی های اصولی، درآمد کسب و کار مربوطه را نیز افزایش داد. البته در این مرحله نیاز است تا مهارت های لازم در خصوص کسب و کارهای کوچک، به صاحبان آن آموزش داده شده و بالطبع آنها نیز این مهارت ها را به کارمندان خود منتقل کنند.

مشاغلی مانند نانوایی، آرایشگری، آتلیه، فروش های آنلاین و… همگی به گروه کسب و کارهای کوچک تعلق دارند. نقاط قوت این نوع بیزینس ها در چند گزینه ذیل خلاصه می شود:

  • امکان انجام بیزینس های مورد علاقه

  • عدم محدودیت در زمان و مکان

  • اعمال انعطاف بالا

  • مدیریت امور بیزینس به شیوه خود صاحب بیزینس

 

بررسی چند ایده کسب و کار خانگی

 

1. خیاطی

 

برای توضیح هفت ایده کسب و کار کوچک، ابتدا به سراغ حرفه خیاطی می رویم. همه ما به یک خیاط خوب نیاز داریم تا در خصوص البسه و دوخت و دوز، به ما کمک کند. این مورد می تواند از یک تعمیر و دوختن ساده شروع شده و به طراحی حرفه ای البسه به صورت حرفه ای ختم می شود. در مرحله اول، فرد تنها یک خیاط ساده بوده که در منزل به انجام کارهای معمولی و روتین خیاطی، اقدام می کند. اما برای مراحل بعدی، وی تلاش می کند تا ضمن یادگیری شیوه های جدید و حرفه ای در دنیای خیاطی مدرن، ضمن انجام دوخت و دوزهای جذاب، مشتریان جدیدی را نیز جذب کند.

شاید در شروع کار، فرد به مدرک خاصی نیاز نداشته باشد، اما در ادامه برای افزایش مهارت های خود، می تواند دورهای آموزشی پیشرفته را دنبال کرده تا ضمن پیشرفت در کار و حرفه خود، پروژه های جذابی را برای مشتریان انجام دهد. زیرا افرادیکه به خیاط مراجعه می کنند،    گزینه های متنوعی را سفارش می دهند که در این بین می توان به کت و شلوار، لباس های رسمی و مجلسی و…  دیگر مواردی از این دست اشاره کرد.

صنعت مد و پوشاک، یکی از پرسود ترین و جذاب ترین حوزه هایی است که افراد مایلند ضمن کسب تجربه و برخورداری از آموزش های لازم، از آن کسب درآمد کنند. البته قبل از انجام این پروسه و فعالبت در حوزه مورد بحث، باید به صورت کاملی وسایل و ابزارهای مربوطه را بشناسند و با شیوه های دوخت و دوز آشنا باشند. البته اگر در رابطه با فروش محصول هم کمی اطلاعات داشته باشند، به توسعه کسب و کار کوچک آنها، کمک خواهد کرد.

 

2. مربی شخصی

 

یکی از ایده های کسب و کارهای کوچک که بسیار جذاب بوده و جدیداً پرطرفدار شده است، مربی شخصی است. نیاز افراد به ورزش و انجام تمرینات مربوط به آن باعث شده تا خیلی از آنها به دلیل کمبود وقت برای حضور در باشگاه های ورزشی، تمرینات بدنسازی را زیر نظر یک مربی شخصی دنبال کنند. بنابراین، مربی شخصی در منزل حضور پیدا کرده و یا به صورت آنلاین و تماس ویدئویی، تمرینات مربوطه را برای شاگرد خود در نظر گرفته و بر عملکرد آنها نظارت خواهد کرد.

مربی شخصی، یکی از جذاب ترین ایده کسب و کار های کوچک است. در این شغل، شخص مربی، از دوره های مبتدی شروع کرده و پس از اینکه در کار خود به درجه تخصصی لازم رسید، می تواند شاگردان متعددی داشته باشد. البته این موضوع از ابتدای فعالیت وی به عنوان مربی مبتدی نیز امکان پذیر است، اما تعداد شاگردان وی محدود خواهد بود.

 

3 دلیل نیاز به مربی شخصی

  • نقطه شروع برای تمرینات ورزشی را نمی دانید 

بسیاری از افراد علاقمند به ورزش، از اینکه چگونه برای تمرینات برنامه ریزی کرده و آنها را به صورت اصولی و صحیح انجام دهند، اطلاعات محدود و شاید اشتباهی دارند. اما مربی شخصی در همه امور مربوطه به آنها کمک کرده و ضمن ارائه یک برنامه ورزشی مطلوب، در خصوص تغذیه مناسب هم به آنها مشاوره می دهد.

  • شما می خواهید یاد بگیرید که چطور به تنهایی ورزش کنید.

یک مربی شخصی به شما کمک می کند تا روش صحیح انجام تمرینات جدید را به خوبی آموزش دیده و برنامه ورزشی خود را حتی در زمان تنهایی و به صورت هدفمند دنبال کنید. مضاف بر اینکه، ورزشکاران آماتور دوست دارند تا در خصوص اینکه هر تمرین ورزشی، کدام عضله و چه بخشی از بدن را درگیر می کند، اطلاعات مفیدی داشته باشند. بنابراین، مربی شخصی ضمن آموزش آنها، در این خصوص اطلاعات مفیدی ارائه می کند.

  • اگر شما بیماری یا شرایط خاصی دارید.

افرادیکه به دلیل بیماری و یا شرایط فیزیکی و جسمی خاص، امکان انجام تمامی تمرینات بدنسازی را ندارند، باید حتماً تحت نظر یک مربی شخصی، فعالیت ورزشی داشته باشند. در غیر این صورت، احتمال اینکه عضلات آنها دچار آسیب دیدگی شود، بسیار بالا خواهد بود. یک مربی شخصی متخصص، در رابطه با تمرینات مناسب هر نقطه از بدن و اینکه کدام موارد نباید انجام شوند، می تواند با توجه به شرایط شاگرد خود وی را راهنمایی کند. ضمن اینکه بنا بر آسیب دیدگی برخی از نقاط بدن، یک سری تمرینات ورزشی خاص جهت بهبود وضعیت فرد باید انجام شود. در این رابطه هم مربی شخصی این تمرینات را به فرد آموزش خواهد داد.

 

3. تدریس خصوصی و آموزش آنلاین

یکی از ایده های کسب و کارهای کوچکی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، تدریس خصوصی و آموزش آنلاین است. این کسب و کار، از ویژگی های متعددی سود می برد. به عنوان مثال، شاگرد و استاد حتماً نباید در یک مکان مشخص حضور پیدا کنند و می توانند به شیوه آنلاین، پروسه تدریس را پیش ببرند. ضمن اینکه، در این کسب و کار کوچک، انعطاف پذیری بالایی وجود دارد. روز و ساعت کلاس آنلاین و تدریس خصوصی، به راحتی هماهنگ شده و تغییر برنامه زمانی آن نیز کار سختی نیست.

این ایده کسب و کار کوچک، برای هر دو طرف حس خوشایندی دارد. زیرا کلیه مفاهیم دروس می تواند به خوبی به دانش آموز منتقل شده و از طرفی والدین هم در رابطه با میزان پیشرفت فرزندشان، به راحتی از استاد مربوطه گزارش دریافت می کنند. فراموش نکنیم که انتخاب اساتید و یا قبول تعداد شاگردان، برای هر دو طرف به راحتی انجام شده و در این خصوص انعطاف پذیری مناسبی وجود دارد. به همین دلیل است که تدریس خصوصی، یکی از ایده های کسب و کارهای کوچک بوده که در این بخش معرفی کردیم.

امروزه به دلیل همه گیری بیماری و تعطیلی مدارس، بسیاری از دانش آموزان به طور متوسط چهار تا پنج ماه از نظر تحصیلی عقب هستند. برخی از والدین و مناطق مدرسه به دنبال مربیانی هستند تا به فرزندان خود کمک کنند تا این عقب افتادن از درس رو جبران کنند. اگه به تدریس علاقه دارید، می تونید تدریس آنلاین رو انتخاب کنید.

 

4. مراقبت و خدمات حیوانات

خدمات و مراقبت از حیوانات خانگی سالهاست وجود داره، اما امروزه علاقه بسیاری از افراد به حیوانات خانگی بیشتر شده و این افراد حیوانات را به سرپرستی قبول می کنند.

حیوانات خانگی نیاز به آموزش، پیاده روی، غذا دادن و سایر خدمات مراقبت دارند  و از آنجایی که تعدادی از افراد وقت کافی ندارند این خدمات رو برعهده کسب و کارهایی میگذارند که کار آنها مراقبت از حیوانات هست.

زیاد شدن حیوانات خانگی جدید به معنای افزایش تقاضا به این نیازهاست. کسب ‌و کارهای زیادی وجود داره که می‌تونه به این جمعیت کمک بکنه.

 

5. عکاسی

 

در معرفی ایده های کسب و کار کوچک، باید به حرفه عکاسی هم اشاره شود. عکاسی، از یک طرف مانند هر شغل دیگری حس و علاقه بوده و اگر فرد بتواند در این حوزه پیشرفت کرده و تکنیک های مربوط به آن را یاد بگیرد، راه اندازی کسب و کار مربوطه و ایجاد درآمد، کار چندان سختی نخواهد بود.

برای اینکه در کسب و کار کوچک مورد بحث بتوان ضمن جذب مشتریان متعدد به درآمد هم رسید، باید در فضای سوشال کسب و کار عکاسی به خوبی معرفی شود. پست کردن نمونه کارها و پروژه های عکاسی در اینستاگرام و یا ایجاد کانال تلگرام و جذب مشتریان و به عبارتی پرزنت کردن فعالیت های مرتبط با این حرفه، در جذب مشتریان و دریافت سفارش های عکاسی، نقش مهمی ایفا می کند.

با عکس گرفتن از خانواده  و دوستان خود شروع کنید.

برای پیشرفت در عکاسی میتونید صفحه ای در رسانه های اجتماعی مثل اینستاگرام ایجاد کنید تا مشتریان خود رو جذب کنید. همچنین می‌تونید از آنها بخواهید در مورد عکس ها نظرات خودشون رو کامنت بگذارند و از آن نظرات برای بهتر کردن کارتون استفاده کنید. وقتی که در این حرفه تخصص پیدا کردید، می‌تونید مجموعه‌ای از کارهایتان را ایجاد کنید که نشان‌ دهنده نقاط قوت شما هست. برای راه اندازی یک کسب و کار عکاسی کوچک هیچ شرایط آموزشی یا مجوزی وجود نداره ، اما شما باید اصول اولیه استفاده از دوربین رو بلد باشید.

 

6. تولیدکننده محتوا

یکی از مناسب ترین راه های کسب درآمد با گوشی برای نوجوانان تولید محتوا هست. به این معنی که کانال ها و وب سایت های معتبر زیادی وجود داره که زمان و نیروی کافی برای تولید محتوای مربوط به برنامه خودشون رو ندارند. آنها نیاز دارند شخص دیگه ای این کار رو براشون انجام بده و افراد می ‌تونند بابت هر محتوایی که تولید می‌ کنند مبلغی رو دریافت کنند. تولید محتوا می ‌تونه در قالب صوت‌ تصویر و یا فیلم باشه بنابراین افرادی که قصد تولید محتوا دارند باید تا حدودی با برنامه های ویرایش و تدوین صوت و تصویر و فیلم آشنایی داشته باشند.

در دنیایی که فضای سوشال و حوزه اینترنت بسیار گسترده شده، نمی توان به معرفی ایده های کسب و کار کوچک پرداخت و به تولید محتوا اشاره نشود. مقوله تولید محتوا، بخش های متعددی را شامل شده و هر فضایی در اینترنت و سوشال، به یک محتوای خاص و متفاوت نیاز دارد. به عنوان مثال، محتوایی که برای اینستاگرام نوشته می شود، به طور حتم با نمونه منتشر شده در وب سایت و یا بلاگ متفاوت خواهد بود.

در ایده کسب و کار های کوچک، افرادیکه در رشته هایی مانند مترجمی زبان انگلیسی و یا مواردی از این دست تحصیل کرده اند، می توانند با کسب تجربه در نوشتن، یادگیری نکات تولید محتوا در فضای آنلاین و حتی توجه به دستورالعمل های بهینه سازی موتور جستجو (سئو) برای فضاهای مختلف به تولید محتوا بپردازند. البته هر حوزه و موضوعی، متخصص خود را می طلبد. اما برای نگارش مطالب عمومی، نوشتن محتوای مرتبط کار مناسب تری خواهد بود.

 

جمع بندی

هر فردی که دوست دارد تا با توجه به توانایی های کاری و تخصصی خود، به راه اندازی یک کسب و کار کوچک اقدام کند. به ویژه که این روزها موضوع درآمد جانبی مطرح می شود، ایده کسب و کار کوچک      می تواند از جنبه ها و مزایای متنوعی برخوردار باشد. کسب درآمد، خودآموزی و ایجاد مشتریان وفادار، از جمله نکات مثبتی است که می توان برای نتایج کسب و کار کوچک متصور شد. هرچند که این نوع مشاغل به شرکت های بزرگ تبدیل نمی شوند، اما با به روز بودن در زمینه تخصص شغل مربوطه، می توان کسب درآمد را به میزان قابل قبولی افزایش داد.

اگر شما ایده کسب و کار دیگه ای دارید برامون بنویسید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بایگانی‌ها

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه