ساخت تیزر با موبایل + آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی با موبایل (رایگان)
24 شهریور 1400 1400-06-24 11:00ساخت تیزر با موبایل + آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی با موبایل (رایگان)
ساخت تیزر با موبایل + آموزش ساخت تیزر تبلیغاتی با موبایل (رایگان)
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h1|font_size:36|text_align:right|color:%23e53935″][vc_column_text]یکی از نکاتی که همیشه صاحبین کسب و کار ها با آن مواجه هستند این است که آیا ساخت تیزر با موبایل ممکن است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله
در صورتی که تصمیم دارید تعداد محدودی تیزر تبلیغاتی با گوشی بسازید، در این مقاله با ما همراه باشید. این مقاله برای کسانی است که از نظر مالی برای تبلیغات مشکل دارند و نمی توانند تشکیلاتی نظیر دوربین، میکروفون و … را فراهم کنند.
در تولید محتوا، یک عکس می تواند بهتر از هزار کلمه، مفهومی را به مخاطب منتقل کند. حالا تصور کنید کارایی یک ویدئو از چند هزار عکس چقدر بیشتر است. ساخت تیزر تبلیغاتی رایگان، معرفی نرم افزار، برنامه و اپلیکیشن تدوین و ویرایش ویدئو اندروید و آیفون برای تولید فیلم در موبایل، از موضوعاتی است که در این مقاله به آن می پردازیم.
ساخت فیلم تبلیغاتی با گوشی
- خرید میکروفون اکسترنال
- فیلم برداری در حالت افقی
- ثابت نگه داشتن گوشی
- فریم بندی صحیح
- عدم زوم حین ساخت تیزر تبلیغاتی با گوشی
- توجه به خراب کاری فلش حین فیلم برداری
- بهبود وضعیت نور در محیط
- بهبود ویدئو با اپلیکیشن های موبایل
- بهترین دوربین
- بهترین برنامه
میکروفون اکسترنال بخرید
همانقدر که کیفیت دوربین دارای اهمیت است، به همان میزان کیفیت صدا هم از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرنویس به هیچ عنوان نمی تواند مشکل ضعیف بودن صدا را بپوشاند و باعث شود مخاطب از بد بودن صدا چشم پوشی کند.
پس مطمئن باشید در صورت ضعیف و پایین بودن حجم صدا، ناامید شدن بیننده از ویدئو قطعی است و در واقع زیرنویس در این شرایط مهر تایید بر این کاستی بوده و مشکل را بدتر می کند.
مشکل همه گوشی ها این است که از میکروفون ضعیفی برخوردار هستند و هیچ کدام حتی گران ترین آن ها میکروفون قوی ندارد. میکروفون های گوشی، صداهای مزاحم و غیر ضروری پس زمینه را هم ضبط می کنند که باعث می شود صدای ضعیف مخاطب را بدتر کند و بعد از آن هم امکان حذف و ویرایش نویز نیست.
همچنین بخوانید : تبلیغات تجاری + معرفی انواع تبلیغات تجاری
البته خبر خوب این است که این میکروفون ها قیمت بالایی ندارند، پس حتما یک میکروفون اکسترنال تهیه کنید.
بهترین میکروفون های گوشی موبایل :
-
میکروفون موبایل یقهای آهوجا CTP-10DX
-
میکروفون موبایل یقهای DGT1
-
میکروفون گوشی یقهای اینوی YW-001
-
میکروفون گوشی استودیویی SF-910
-
میکروفون گوشی چند جهته ECM-DS70P
-
میکروفون کاردیود بویا BY-MM1
در حالت افقی فیلمبرداری کنید
برای ساخت تیزر تبلیغاتی با گوشی، دستگاه را به صورت افقی روی سه پایه بگذارید. وقتی به صورت عمودی فیلمبرداری می کنید، نمایشگر دستگاه شما مشکل را نشان نمی دهد و ایراد در زمان پخش محتوا روی دیگر دستگاه ها نمایان می شود. از اشتباهات رایجی که افراد تازه کار در فیلمبرداری انجام می دهند، ظاهر شدن دو نوار مشکی رنگ ضخیم اطراف فیلم است که برای بیننده آزار دهنده است و حس بدی به مخاطب می دهد.
البته بعضی گوشی های هوشمند راه حلی برای این مشکل پیدا کرده اند. مثلا گوشی موتورولا موتو وان اکشن، حتی در صورت گرفتن آن در دست یا قرار دادن روی سه پایه به صورت عمودی، ویدئوها را افقی ضبط می کند.
توجه داشته باشید به هیچ عنوان برای رفع مشکل بی دقتی ویدئو را کراپ نکنید، چون به احتمال زیاد قسمت های مهمی از فریم ها حذف می شود.
گوشی را ثابت نگه دارید
بدون در نظر گرفتن وجود یا عدم وجود سیستم تثبیت کنندگی داخلی در دوربین گوشی، تا جای ممکن از تری پاد استفاده کنید. اگر نمی توانید هزینه ای برای تری پاد پرداخت کنید یا آن را غیر ضروری می دانید، می توانید در زمان فیلم برداری گوشی را به یک جسم فیزیکی محکم تکیه دهید.
این نکته را در نظر بگیرید اگر فیلمبرداری که انجام می دهید پیشرفته تر است و می خواهید در حین فیلمبرداری حرکت کنید، باید یک گیمبال تهیه کنید.
در هنگام ساخت تیزر با موبایل صحیح فریم بندی کنید
حذف اشیای اضافی در فریم بندی از موارد بسیار مهم است، زیرا زمانی که تیزر تبلیغاتی می سازید، نباید هیچ شی اضافی داخل فریم باشد. مثلا اگر در گوشه چپ فریم یک سطل زباله باشد، دوربین را کمی به راست بچرخانید و اگر نیاز بود سوژه را برای تطابق با وضعیت قرارگیری جدید آن جا به جا کنید.
در فیلمبرداری به هیچ عنوان عجله نکنید و قبل از فیلمبرداری به دقت اطراف و قالب فیلمبرداری را بررسی کنید تا بهترین وضعیت قرارگیری برای فیلمبرداری را پیدا کنید.
در هنگام ساخت تیزر با موبایل گوشی را زوم نکنید
توجه داشته باشید تا حد امکان گوشی را زوم نکنید، این از اشتباهات بزرگ فیلمبرداران است؛ زوم کردن از کیفیت فیلمبرداری کم می کند. دوربین های گوشی لنز زوم ندارند و شما با زوم کردن در واقع دارید از کیفیت ویدئو کم می کنید. زوم کردن باعث کش آمدن فریم شده، ولی به تعداد پیکسل ها اضافه نمی شود.
البته اگر به زوم کردن خیلی نیاز دارید می توانید از موبایل هایی مانند هواوی پی 40 پرو پلاس یا سامسونگ گلکسی اس 20 اولترا استفاده کنید. این گوشی های معرفی شده امکان زوم بدون کاهش کیفیت 4x و 10x را در اختیارتان قرار می دهند، به این دلیل که لنز یکی از سنسورهای دوربین چندگانه آن ها پریسکوپی است.
توجه داشته باشید اولویت شما باید نزدیک کردن باشد تا زوم کردن، چون با زوم کردن از سنسور متفاوتی برای فیلمبرداری استفاده می کنید که باز هم کیفیت کمتری دارد.
فلش فیلمبرداری را خراب می کند
نورپردازی یکی از مهم ترین نکاتی است که باید به آن توجه شود، زیرا تاثیر مستقیمی بر کیفیت ویدئو دارد. شما می توانید در صورت تاریک بودن بیش از اندازه محیط، بدون استفاده از فلش و با خلاقیت، به شیوه دیگری با منابع نوری مختلف محیط را روشن کنید.
مثلا می توانید به جای اینکه از فلش مستقیم استفاده کنید، یک لامپ ال ای دی در بالای صحنه بگذارید تا هم روشنایی در صحنه باشد و هم رنگ صحنه خراب نشود. دلیل اینکه می گوییم در بالای صحنه قرار دهید، این است که قرارگیری منبع نور در پس زمینه، پشت سوژه و رو به روی دوربین، به شکل دیگری صحنه را خراب می کند. دقت کنید لامپی که بالای صحنه قرار می گذارید تا آن را روشن کند، به هیچ وجه نباید داخل کادر باشد.
رسیدگی به وضعیت نور محیطی
اگر نور کافی در عکس نباشد، دوربین چه در عکس و چه در ویدئو نمی تواند کیفیت خوبی ارائه دهد. چون گوشی ها سنسور و لنزهای کوچکی دارند، دوربین در نور کم کیفیت مطلوبی ندارد؛ پس تا جای ممکن از مکانی روشن استفاده کنید. توجه داشته باشید فلش هرگز جای نور طبیعی خورشید را پر نمی کند. اگر به نور طبیعی دسترسی ندارید، از لامپ های فلوئورسنت استفاده کنید. دوربین نباید دقیقا رو به منبع نور قرار گیرد.
اپلیکیشن های موبایل
شما می توانید با استفاده از اپلیکیشن های موبایل یک ویدئو را از چند جهت ارتقا دهید، زیرا این اپلیکیشن ها محصولی باکیفیت تر و حرفه ای تر در مقایسه با ویدئوی اولیه در اختیارتان می گذارد. مشکلی که وجود دارد این است که این نرم افزارها اکثرا پولی هستند و نرم افزارهای رایگان، بعضی امکانات را از دسترس خارج می کنند تا با پرداخت پول باز شوند.
معرفی بهترین دوربین
در اینجا تعدادی از بهترین گوشی ها برای ساخت ویدئو و عکس را معرفی کنیم.
- Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition
- Google Pixel 4 / Pixel 4 XL
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Samsung Galaxy S10 5G
- +Samsung Gslaxy S10
- LG V40 ThinQ
- Google Pixel 3 XL
- Sony Xperia XZ3
- Oppo Reno 10x Zoom
- Sony Xperia 1
- Xiaomi Mi9
بهترین برنامه فیلمبرداری
برنامه vivavideo از بهترین برنامه ها در زمینه فیلمبرداری است که امکان ساخت و ویرایش ویدئو ها را به راحتی فراهم آورده است.
ممکن است این سوال پیش بیاید که اگر این برنامه در خروجی کیفیت کار را پایین آورد، چه کار باید کرد یا از چه جایگزینی استفاده کرد که کیفیت پایین نیاید؟ پاسخ این است که در انتها برای خروجی گرفتن در ویوا ویدیو، کیفیت های خروجی را به شما پیشنهاد می دهد که باید روی حالت High Quality قرار دهید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]