درآمد طراح گرافیک چقدر است؟
11 مهر 1400 1400-07-11 11:00درآمد طراح گرافیک چقدر است؟
درآمد طراح گرافیک چقدر است؟
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h1|font_size:40|text_align:right|color:%23e53935″][vc_column_text]
امروزه طراح گرافیک يكی از رشته های جذابی است كه چه در قسمت يادگيری و چه در قسمت استخدامی و كار، متقاضيان زيادی دارد.
نكته مثبت طراحی گرافيک اين است كه می توان با مهارتی كم و اندكی خلاقيت درآمدزايی كرد. البته ميزان درآمد طراحان، بسته به کارمندی یا مستقل بودن شغلشان و همچنین نوع پروژه متغیر است.
با ما همراه باشید تا در ادامه اين مقاله به بررسی موضوع درآمد یک طراح گرافيک بپردازیم.
گرافیست فریلنسر
فريلنسر به كسانی می گويند كه به صورت دوركاری، پروژه ای را انجام می دهند. در فریلنسری تمامی درآمد به شخص تعلق می گیرد و خودش صاحب کار است.
حقوق گرافیست فریلنسر
طراحان فریلنسر، ثبات کاری ندارند؛ ممکن است بعضی روزها زیاد کار داشته باشند ولی از آن طرف چند ماه بیکار بمانند. برای اينكه فريلنسر موفقی شويد، بايد دانش بالاتری نسبت به يك كارمند گرافيست معمولی داشته باشيد.
طراحان فریلنسر می توانند به دو صورت کار کنند:
- استفاده از سایت های فریلنسری
- فعالیت در وب و شبکه های اجتماعی
آمار دقیقی از درآمد این افراد در ایران و جهان در دسترس نیست، زیرا هر كدام قيمت خاص خود را دارند. در كل می توان گفت درآمد اين اشخاص در ايران از 4 ميليون تا 50 ميليون تومان در ماه است. در كشورهای جهان اول نيز درآمد اين اشخاص از 10 هزار دلار تا 200 هزار دلار در ماه است.
همچنین بخوانید : طراحی گرافیک در تبلیغات
ميانگين درآمد سالانه طراح گرافيک در كشورهای محتلف (2018)
- آمریکا 58,000 دلار
- کانادا 51,675 دلار
- استرالیا 62,565 دلار
- انگلستان 25,000 پوند
- ترکیه 30,500 لیر
درآمد طراح گرافیک در ایران
طبق تحقیقات به عمل آمده، به طور کلی درآمد یک طراح گرافیک در ایران از 4 تا 15 میلیون تومان متغیر است. اختلاف زياد درآمدها برای اين است كه درآمد يک طراح به كارمند بودن يا فريلنسر بودن و مهارتش بستگی دارد.
درآمد یک کارگردان هنری، يعنی كسی كه بر طراحان گرافيک نظارت دارد، مبلغی در حدود 8 تا 15 میلیون تومان است که در بعضی مواقع بسته به کیفیت کاری طراحان، این مقدار به 20 میلیون تومان هم می رسد.
اینفوگرافیک
اینفوگرافیست كسی است كه در تصاوير خود هم از گرافيک و هم از نوشتار استفاده می كند. مثلا چارت ها، آیکون ها یا وکتورهایی که با هدف ساده سازی مفاهیم پیچیده، مفهومی را به مخاطب القا می کنند، در دسته اینفوگرافیک قرار می گیرند.
تعرفه اینفوگرافیست ها هم متغیر است و به میزان مهارت، میزان سابقه، میزان علاقه و نوع پروژه بستگی دارد. ممكن است فردی مهارت، سابقه و علاقه را داشته باشد، اما پروژه ای كه کار می کند كوچک باشد و هزينه دريافتی بالا نباشد. ولی همان فرد ماه بعد پروژه ای دريافت كند كه چهار برابر پروژه قبلی درآمد داشته باشد.
انواع طراحی
- گرافیک اطلاع رسانی
- صفحات وب و اپلیکیشن ها
- بروشور
- گرافیک تبلیغات
- پوستر
- تندیس و یادبود
- تقویم و سررسید
- فونت فارسی
- کاراکتر
- دفترچه راهنما
- مشاوره
- نظارت طراح بر چاپ و تولید
راب جانوف
اولین کسی که باید به عنوان یکی از بهترین گرافیست های جهان درباره او بدانید، راب جانوف است. اين فرد طراح لوگوی شرکت اپل است و در سال 1977 آرم تجاری این شرکت را طراحی کرد.
اگرچه در ابتدا این لوگو به شکل ساده حال حاضر نبود، اما بعدها لوگوی سیب گاز زده را به سبک مینیمالیستی و ساده طراحی کرد.
کلام آخر
اگر به طراحی گرافيكی علاقمند هستيد، بدون هيچ ترسی شروع به يادگيری كنيد. برای يک طراح گرافيک خوب چه در ايران و چه در خارج از ايران هميشه كار هست. براي پيشرفت و موفقيت در اين كار بايد با علاقه بسيار زياد به آموزش بپردازيد و روی قوی تر كردن خود تلاش كنيد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]