بیوگرافی وارن بافت الگوی ثروت
26 مهر 1400 1400-07-26 11:00بیوگرافی وارن بافت الگوی ثروت
بیوگرافی وارن بافت الگوی ثروت
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h1|text_align:right|color:%23e53935″][vc_column_text]
وارن بافت از ثروتمندترین افراد جهان است. بسیاری از فعالان اقتصادی او را الگوی سرمایه گذاری می دانند. وی سرمایه گذار آمریکایی، فعال حقوق بشر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت برکشایر هاتاوی است.
وارن از همان ابتدای کودکی و نوجوانی، علاقه بسیاری به بازار سرمایه گذاری داشت. پیشرفت وارن به نحوی بود که در زادگاهش اوماها، با القابی مانندجادوگر، پیشگو و عقل کل شناخته می شد.
در حال حاضر وارن بافت به عنوان یکی از ثروتمندان فعال حقوق بشر شناخته می شود. وارن با عضویت در بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس اعلام کرده 85 درصد از ثروت خود را به فعالیت های خیرخواهانه اختصاص می دهد.
دوران کودکی و نوجوانی وارن بافت
وارن ادوارد بافت در اوماهای نبراسکا در یک خانواده پنج نفره به دنیا آمد. پدر او برای نمایندگی کنگره آمریکا انتخاب شد و خانواده اش را به واشنگتن برد. وارن در مدرسه رزهیل تحصیلات خود را آغاز و پس از اتمام تحصیلات ابتدایی وارد دبیرستان آلیس دیل جونیور شد. او پس از چندی دبیرستان خود را تغییر داد و به ودرو ویلسون رفت و در سال 1326 از آن جا فارغ التحصیل شد.
وارن فعالیت خود در بازار سرمایه گذاری را در همان دوران دبیرستان آغاز کرد. او تمایل داشت بعد از دبیرستان ترک تحصیل کرده و وارد بازار سرمایه گذاری شود که با مخالفت پدرش رو به رو شد.
در اوایل کار به صورت پاره وقت هم فروشنده آدامس بود، هم بطری های کوکاکولا فروخته و هم مجله های هفتگی پخش می کرده است. علاوه بر این ها او درکنار تحصیل، در فروشگاه پدربزرگش به فروشندگی پرداخته است.
از دیگر شغل های پاره وقت وارن، فروش تمبر و توپ گلف بوده است. او به همراه دوستش اولین فعالیت جدی خود را با خرید پین بال شروع کرد. این دو، دستگاه خود را در یک آرایشگاه محلی نصب کرده و پس از مدتی، سه آرایشگاه دیگر در اوماها نیز به مشتریان این دانش آموزان دبیرستانی اضافه شدند. پس از یک سال، این کسب و کار را به قیمت 1200 دلار به یک بازنشسته جنگ فروختند.
دوران جوانی وارن بافت
وارن بافت دو سال پس از ورود به مدرسه بازرگانی وارتون در دانشگاه پنسیلوانیا، عضو انجمن برادری آلفا سیگمافی شد. سپس به دانشگاه نبرسکا رفت و در 19 سالگی مدرک کارشناسی خود را در رشته مدیریت کسب و کار از این دانشگاه دریافت کرد.
وارن قصد ادامه تحصیل داشت و در آخر موفق شد مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه کلمبیادر رشته اقتصاد بگیرد.
شروع کسب و کار وارن بافت
وارن بافت علاقه بسیاری به رفتن به وال استریت داشت، اما پدر و استادش گراهام با این کار مخالف بودند. در همین دوران او به کلاس های دیل کارنگی رفت تا بتواند از معلومات این شخص استفاده کند. چندی نگذشت او دوره های شبانه ای با نام اصول سرمایه گذاری در دانشگاه نبراسکا اوماها برگزار کرد.
همچنین بخوانید : بزرگترین کارافرین دنیا کیست؟
گراهام با دریافت ایده های متنوع از وارن، تغییر عقیده و به او پیشنهاد کار داد. وارن با خوشحالی این پیشنهاد را پذیرفت و به سرعت به نیویورک رفت. شروع کار او سالی 12 هزار دلار بود.
گراهام دو سال پس از آمدن وارن، تصمیم گرفت شرکت را تعطیل و بازنشسته شود. وارن بافت بعد از تعطیلی این شرکت، با کمک دوستان و آشنایان شرکت بافت پارتنرشیپ را تاسیس کرد. او با تاسیس این شرکت و استفاده از سیاست های خاص توانست تا سال 1340 سود 250 درصدی کند. پس از گذشت پنج سال وارن سود 1150 درصدی کرد و در 32 سالگی یک میلیونر شد.
دوران بزرگسالی وارن بافت
از سی سالگی به بعد، وارن بافت به یک سرمایه گذار مشهور آمریکایی تبدیل شده بود. پس از مدتی رویه کارش را تغییر داد و کسب و کار کارگزاری و جذب سرمایه را تعطیل کرد.
او بعد از تعطیلی، سهام نساجی برکشایر را خرید و همکارش کن چیس را برای مدیریت انتخاب کرد. خرید سهام شرکت واشنگتن پست، سهام رسانه ABC و 7 درصد از سهام کوکاکولا، وارن بافت را در سن 56 سالگی از میلیاردرها کرد.
وارن از ورود به بازار نساجی به عنوان بدترین تصمیمش یاد کرده است.
کلام آخر
توصیه های کلیدی وارن بافت
- سرمایه گذاری کار آسانی نیست و هرکس اینطور فکر نمی کند، فردی نادان است.
- هیچگاه بدون شناخت، در کسب و کاری سرمایه گذاری نکنید.
- وال استریت تنها جایی است که افراد با رولزرویس به آنجا می روند تا از افرادی که با مترو جا به جا می شوند، مشورت بگیرند.
- توجه داشته باشید که بازار سهم یک اختلال دو قطبی است.
- قیمت چیزی است که پرداخت می کنید و ارزش چیزی است که دریافت می کنید.
- برای خرید شرکت، بهتر است شرکتی عالی با قیمت بالا بخرید تا شرکتی معمولی با قیمتی پایین.
- اگر باور ندارید می توانید 10 سال صاحب یک شرکت باشید، بهتر است به ۱۰ دقیقه صاحب آن بودن نیز فکر نکنید.
- مراقب سرمایه گذاری هایی که با تشویق همراه هستند، باشید.
- ما حاصل دستپخت خود را می خوریم.
- در وام گرفتن محتاط عمل کنید و سعی کنید آن را در اقساط طولانی مدت و با قیمت ثابت پس دهید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]